Danmark: Henne Strand Camping - luksus og aktiv campingferie på ét sted

På tur igen

Det er altid med en dejlig fornemmelse i maven vi drager på campingtur. Der er bare noget helt specielt ved camping og denne gang er ingen undtagelse. Alle glæder sig til at se nærmere på det sted vi skal besøge, nemlig Henne Strand Camping i Henne by – en spytklat fra Vesterhavet. Efter hurtig indtjekning får vi teltvognen på plads og det tager bare ganske få minutter. Sengene er redt hjemmefra og alt er pakket. Nu er vi klar til ferie. Teltvognsferie er perfekt fordi det er så let. Vi holder alle af at sove under teltdugen og så bliver ude køkkenet brugt flittigt.

Henne Strand Camping - en skøn campingplads

Henne Strand Camping giver allerede ved første øjekast et indtryk af at være speciel og det holder ved hele ferien igennem. Campingpladsen er ikke så stor og det er sjældent man finder en plads af denne størrelse med så høj standard på faciliteter. Stemningen på pladsen er hel speciel og man bor tæt på naturen. Man bor nærmest midt i klitterne og så med Henne by lige uden for døren. Når jeg besøger campingpladser lægger jeg altid mærke til, hvordan gæsterne har det og her har de det rigtig godt og det siger alt om den måde som campingpladsen drives på. Gæsten er i centrum og niveauet på faciliteterne er bemærkelsesværdigt. Hver aften møder man Tina og Peder, der går en runde på campingpladsen for at hilse på gæsterne og tjekke, at alt er vel. Det giver også campingpladsen et personlig præg, som jeg godt kan li´.

Indendørs swimmingpool og legepladser

Når det danske sommervejr svigter, er det perfekt med den indendørs swimmingpool, hvor der er der gang i den fra morgen til aften og det samme gælder legepladserne, der er fordelt rundt på pladsen og tager hensyn til børnenes forskellige aldre.

En gang om ugen er der poolparty og sodavandsdiskotek og det er et tilløbsstykke for de små gæster, der både bader, leger og drikker flotte drinks.

Alt er topmoderne

Hvis du godt kan li´ en campingplads med topmoderne faciliteter uden at det påvirker overnatningsprisen, så er Henne Strand Camping bestemt et besøg værd. Køkken, bad, familierum er topmoderne og især børnenes baderum er et hit. Det er faktisk en leg at bade og vaske sommerdagens skidt og møg af. Familiebaderummene er store og funktionelle, så selv en stor familie kan bade sammen. Info skærmene rundt omkring på pladsen informerer konstant om aktiviteter, vejret og gode tilbud. Man kan også tilmelde SMS service og holde sig orienteret den vej.

Fysisk aktivitet i højsæde

Henne Strand Camping ligger i umådelig smuk natur, og den er oplagt at bruge til motion. Vel og mærket motion på flere niveauer. Man bestemmer selv, hvad man gør det til.
Der er morgenløb, morgensvømning og et stort udvalg af fitness. Man kan træne i det moderne fitnesscenter eller deltage i de forskellige timer med aerobic. Der er programmer til både børn og voksne og især børnefitness er utrolig populært… og sjovt.

Masser af aktiviteter

Campingpladsen har også et væld af andre aktiviteter for både børn og voksne. Fælles for dem alle, er at de involverer gæsterne til at være aktive. Der er altså ikke tale om underholdning, hvor man ikke selv deltager og det er et kæmpe plus. Det er med til at udvikle børnene og de elsker det.

Perfekt strand ved Vesterhavet

Kun Henne by ligger mellem Henne Strand Camping og Vesterhavet. Det er en naturperle af format i al slags vejr. Stranden bliver altid brugt. På en varm dansk sommer dag er stranden som et fluepapir. På dage med blæsevejr bruges stranden og havet til aktiv ferie.

Henne by

Henne Strand er det man vil kalde en skøn ferieby ved Vesterhavet. Byen byder alle former for oplevelser, men det er helt klart naturen og livet på stranden, der trækker i sommermånederne. Hovedgaden er fyldt med specialforretninger og små hyggelige butikker. Der er gourmetrestauranter og cafeer, så alt efter hvad maven eller pengepungen tillader, er der noget for en hver. Henne Strand har oveni købet en hel unik beliggenhed – nemlig i første klitrække. Det betyder også at man til en hver tid kan gå på stranden eller op i byen. I sommer halvåret summer hele hovedstrøget af fantastisk feriestemning og det lille tog bringer gæster fra den ene ende af byen til den anden.

Husk den gode mad

Henne Strand og Henne by byder på et væld af spisesteder i alle prisklasser. Vil du forkæle dig selv, så prøv Brasseriet nede på Stranden, der virkelig kan give dig en gastronomisk oplevelse baseret på sæsonens specialiteter. Det er mad af meget høj kvalitet.

Prøv også Strandgården nede på torvet, der serverer de mest delikate og friske panerende rødspætter.

Enestående natur i området

Vesterhav, strand, klitter, krat, hede, plantager, sø og skov. Alt findes og man kan cykle, vandre og løbe. Man bliver stort set aldrig færdig med at udforske naturen omkring Henne Strand Camping.

Når mørket falder på

Når skumringen nærmer sig er der altid en hel speciel stemning på campingpladser og her på Henne Strand Camping er det ingen undtagelse. Solen sænker sig over tagene på campingvogne, hytter og autocampere. Det samme gør roen i vores Combi Camp.

Der er også herlig aftenstemning i Henne by og der er nærmest sydlandsk stemning på torvet og de besøgende er i den grad i hopla. Der danses til den gode musik, spises is mens solen stille og roligt sigter efter horisonten mod vest. En perfekt afslutning på en perfekt ferie.

Husk at gå på stranden og nyd solnedgangen. Den er enestående.