Slap af ferie på Løgismosestrand Camping

Læs mere om campingferie på AnneVibekeRejser.dk

En skøn blanding

Campingpladsen er en skøn blanding af en rolig plads forår og efterår, hvor det primært er sæsonliggerne, der skaber liv. Dem er der til gengæld en del af, og der hygges både ude og inde, alt efter hvad vejret tillader.

I samme øjeblik skolerne lukker ned til sommerferie, ændrer pladsen fuldstændig karakter. Overalt er der små smilende ansigter, og der leges både ude som inde.

Det er netop den diversitet, der giver campingpladsen så mange ansigter, og den hyggelige atmosfære smitter af på dig allerede den første dag. Du føler dig velkommen.

Verdens billigste legeplads

Campingpladsen har fire stjerner, og ligger lige ud til Helnæsbugten og Smålandshavet, og selvom stranden ikke er en decideret badestrand, så er det en strand, der er helt suveræn til at gå og finde krabber og småfisk på. Noget børnene kan få timer til at gå med.

Børn er utrolige i den retning, for giv dem en spand og et fiskenet, og de kan aktivere sig selv i timevis. Det er verdens billigste legeplads. Det er i øvrigt alle aktiviteterne på campingpladsen, for når du først har tjekket ind, så skal pungen ikke op af lommen.

Om sommeren er der et aktivitetsteam, der dyrker sport og kreative lege med både store og små børn. For det meste udenfor, men når vejret svigter, trækker de ind i legehallen.

Husk fiskestangen

Med Løgismosestrand Camping som base er det oplagt at fiske. Der er anlagt bådrampe og et helt område til rensning af fisk samt rygeovne, så i samme øjeblik, du får noget på krogen eller i nettet, er den lækreste aftensmad reddet.

Blandt fastliggerne er der flere, der hjælper hinanden med at sætte garn og tømme dem igen. Den effektive og hyggelige hobby praktiseres året rundt, og ved aftenstid kommer der gang i grillene. Ingen tvivl om, at der hygges.

Hvis du ikke har egen båd, og gerne vil ud på vandet, kan du leje smarte fiskekajakker eller kanoer, hvis I er flere.

Glade gæster

Det siger alt om en campingplads, når gæsterne, der bor på den, er glade og tilfredse. En af dem er MGP-vinder Emma Pi, der godt nok ikke bor i egen campingvogn, men i stedet i én af udlejningshytterne.

Legekammerater er nøgleordet, for der er altid legekammerater lige uden for døren.

Legepladsen er det naturlige samlingspunkt, og det er også det mest naturlige sted at lede, hvis dine børn ikke passer spise- eller sengetiderne.

Børnene er i gode hænder

Som forældre eller bedsteforældre får det bare én til at slappe af, når du ved, at dine børn leger i sikre omgivelser, og du ved også, at hvis der skulle ske noget, så er børnene altid i gode hænder.

Her kommer campingpladsens størrelse også til sin ret, for selv mindre børn kan gå rundt på egen hånd.

Campingpladsen er ikke større, end at den er let at overskue, og vandet er lavt og børnevenligt, ligesom poolområdet er spærret af.

Der kan ikke være tvivl om, at når man er tryg, så slapper kroppen også mere af. På Løgismosestrand Camping kan alle tre generationer slappe af, og det er god ferie.

Løgismosestrand Camping

Firstjernet facilitetsbygning
Swimmingpool
Legepladser, boldbaner
Legehal
Heste og andre dyr
Købmand, iskiosk og café
Bådrampe og fiskefaciliteter
Strand og badebro
Et væld af fynske oplevelser lige uden for døren

Løgismosestrand Camping i tv

Sidste sommer fik Løgismosestrand Camping besøg af Campingpatruljen fra dk4.

Programmet vises i marts måned på dk4.

Læs flere artikler og se tv-klip fra spændende oplevelser i Danmark på AnneVibekeRejser.dk