Efterårsferie på Klim Strand Camping, Fjerritslev

Læs flere artikler og se tv-klip fra campingferier på annevibekerejser.dk

Flot reception, butik og indendørs faciliteter

Klim Strand Camping har været igennem en enorm ombygning og det ser man allerede ved første øjekast, når man holder uden for receptionen for check-in.

Den nye bygning rummer for det første en stor flot reception med god plads til indtjekning og en inspirationsafdeling, hvor man kan finde brochurer fra hele oplandet. Og der er noget at gå i lag med. Jammerbugten har masser at byde på.

Der er også cafe, bager, butik, indendørs legeland og wellness. Restauranten og internetcafeen er i bygningen overfor.

Receptionen – oplevelserne begynder

Allerede ved indtjekningen er stemningen sat. Vi er tæt på havet og en af de kendte lyseblå fiskekuttere fra Jammerbugten danner kulisse om den travle reception.

Det er her du henvender dig uanset, hvilke spørgsmål eller ønsker du har til ferien og der gives service med smil på læben. Det er noget man sætter pris på.

Aktiviteter til børnene

Selvom det er efterårsferie og campingpladsen ikke er propfyldt som om sommeren, så er der alligevel godt gang i Toppy House, som er maskotten Toppys kreative hus, hvor alle børn er velkomne.

Her males der bl.a. på krus og t-shirts. Der laves smykker, spilles spil og masser af andre aktiviteter.

Desværre så vi ikke Toppy – han var måske på ferie… Til gengæld var de unge piger utrolig søde til at hjælpe børnene med stort og småt og stemningen i Toppy huset var i top alle dage.

Stor legeplads

På de gode efterårsdage trækker det endnu mere at komme ud i den friske luft. Vi er tæt på havet og en barsk natur, der sætter sit præg på sine opgivelser.

Det ser man også på legepladsen, der har rigtig fine legeredskaber, men de er lidt slidte. Nu er det jo ikke det børnene har fokus på. De leger hvor der leges kan. Der er også boldbaner.

Endnu større legeland

Skulle vejret svigte eller keder legepladsen, så er det bare om at komme ind i det store indendørs legeland, der igen er tematiseret efter Jammerbugtens mange stemninger.

Legelandet er bygget af det nyeste indenfor legeudstyr. Sikkerhed og kreativitet er i top og børn i alle aldre udfordres på de forskellige baner. I midten står det store edderkoppespind. Her er der rift om pladserne i toppen.

Badeland og svømmehal i et

Lige ved siden af legelandet ligger badelandet og svømmehallen. Det er et kæmpe aktiv på denne årstid, hvor vejret kan være lunefuldt og hvor en dukkert i Vesterhavet for de fleste er udelukket.

Badelandet kan både være det sted man leger eller motionere, for der er også et stort bassin til svømning. Det lille bassin er til mindre og helt små børn.

Badelandet er dekoreret med en masse pynt og gøgl som man ser mange andre steder, men det primære behov, nemlig badning, er opfyldt.

Klim Strand Camping har egen strand

Lad det bare være sagt. Jeg elsker Vesterhavet. I al slags vejr. Om efteråret, når man får de rigtige gode og klare dage, hvor det knapt nok er koldt og hvor solen varmer med de orangefarvede stråler.

Klim Strand har sin egen strand og uanset, hvor du bor på pladsen er der ikke langt. Dem der ligger i første række, kan følge med i tidevandets rytme og høre bølgernes skvulpen døgnet rundt.

Vesterhavet i al slags vejr

Det perfekte er også at vejret kan skifte på samme dag. Og efter min mening har Vesterhavet også sin charme, når vinden pisker ind på kinderne og det kræver godt udstyr og tøj at vandre et par timer i stiv kuling.

Og så smager kaffen og den hjemmebagte (eller hjemmebragte) kage fantastisk, når man tilbage i campingvognen eller hytten.

Forkæl dig selv med spa

Klim Strand Camping er en af de første danske campingpladser, der for alvor har valgt at satse på spa og wellness.

Hele afdelingen er harmonisk indrettet med et touch af Vesterhavet og med flere forskellige slags bade og spa. Det bedste er at orientere sig i receptionen ved ankomst for at høre, hvilke muligheder, der er og hvilke af disse der skal bestilles på forhånd.

Årstiden er perfekt til massage, mælke- eller ølbad og finsk sauna.

Lej evt. en hytte i ferien

Hvis du ikke har egen campingvogn eller autocamping etc., så kan du vælge at leje en hytte på Klim Strand Camping.

Her kan specielt Vesterhavshytterne anbefales. Hytterne er som små sommerhuse med alt det nødvendige inventar du har brug for.

Hvis du vil leje sengelinned kan du også det. Hytterne ligger kun 100 meter fra stranden og har egen terrasse med havemøbler.

Oplevelser i hele området

Med en ferie på Klim Strand Camping er der mere end rigeligt til en uges ferie. På selve pladsen er der flere gode aktiviteter.

Vesterhavet og Jammerbugten med de små fiskerlejer og Bulbjerg - Danmarks eneste fuglefjeld - er attraktive i sig selv og i hele området finder du masser af attraktioner.

Der er masser af vandre-, cykle- og ridestier i området. Hertil kommer alle aktiviteterne på havet.

Læs flere artikler og se tv-klip fra campingferier på annevibekerejser.dk