Efterårsferie i uhyggens tegn i den gamle have, Tivoli

Læs flere artikler og se Tv-klip om ferie i Danmark på annevibekerejser.dk

Gys og gru i Scary Silden

Der er ingen tvivl om at Halloween i Tivoli er en af efterårsferiens største attraktioner i Danmark, og siden 2006 har der i alt været 2,079 mio. gæster forbi.

Blandt årets nyheder, der skal friste forlystelsessyge gæster, bliver et helt nyt Hotel Scary tema i forlystelsen Skærsilden, to nye hekseforestillinger på Plænen samt en Monster Night out parade med over 200 deltagere.

46 handelsboder er pyntet op i efterårsfarver og frister med bl.a. velduftende bolsjer, kunsthåndværk og Halloween accessories.

For første gang er der boder ved Den flyvende Kuffert, hvor der bl.a. bliver solgt most og tapas.

Spangsberg Flødebollefabrik producerer scary flødeboller mens gæsterne kigger på.

Kæmpe græskar - hvem slår rekorden

DM i Kæmpegræskar er en integreret del af Halloween i Tivoli og om sidste års Danmarksrekord på 451,4 kilo for et græskar bliver slået afsløres under vejningen den 12. oktober foran NIMB.

Lørdag aften den 26. oktober bliver Tivoli hjemsøgt af en parade med titlen Monsters Night Out, hvor to hundrede udklædte monsterfans spreder uhygge i Haven.

De begynder et hemmeligt sted i København og ender deres optog i Tivoli, hvor de bl.a. vil køre ture i forlystelsesnyheden Aquila i Det muntre Hjørne samt og sprede uhygge blandt aftengæsterne.

Læs flere artikler og se Tv-klip om ferie i Danmark på annevibekerejser.dk