Hvidbjerg Strand Feriepark - femstjernet afslapning

Børnene passer næsten sig selv

På pladsen finder man mange aktiviteter både for de store og for de små.

For de yngste er der hoppepuder og trampoliner og et væld af legepladserne. Og hvis vejret ikke falder ud til den heldigste side, er der et 800 m2 stort indendørs legeland Play City som er udstyret med alt fra rutsje baner, trampoliner til klatre væg.

Ellers kan man tage i tropeland i Hvidbjerg Strands tropiske badeland. Tropelandet har alt, hvad vandhunde, strandløver og badedyr i alle aldre kan ønske sig. Indendørs swimmingpool, 4 vandrutsjebaner, rutsjebanen "Det sorte hul" med lys og lyd, den underjordiske grotte m.m.

Fisk direkte fra terrassen

Hos Hvidbjerg Strand er der rige muligheder for at parkere campingvognen eller slå familieteltet op.

Pladserne er beplantet med talrige hække og buske, der yder læ for vestenvinden og rummer alt fra standard pladser, komfort pladser til luksuspladser, hvor der kan tilsluttes vand og afløb til campingvognen.

Det er også muligt at vælge en luksusplads med eget bad og toilet.

Ønsker man at bo i en hytte, er der også rig mulighed for det hos Hvidbjerg strand.

Her kan man vælge alt fra Vesterhavshytterne, kun 200m fra vesterhavet, til Westernhytterne der ligge i western byen, hvor man får følelsen af at være med i en gammel western film.

Helt specielt for Hvidbjerg strand er fiskerhuse med plads til seks personer.

Husene er opført på pæle i den nyanlagte sø, og fra terrassen er der direkte mulighed for at fange en fisk til aftensmaden.

Skal der være afslapning på første klasse, kan man vælge et fiskerhus med privat spabad på terrassen – at afslutte dagen her i solnedgangens skær kan kun bringe pulsen ned og humøret op.

Afslappende wellness center

Fra hytterne er der adgang til ferieparkens wellness område, for personer over 16 år.

Wellness centret består af luksuriøse omgivelser indrettet med nordisk minimalisme for øje.

Her kan du synke ned i det udendørs saltbassin eller læne dig tilbage i det aromatiske dampbad, alt imens meditative toner strømmer ud af højttalerne.

En tur i is brønden sætter øjeblikkeligt gang i blodcirkulationen, mens den infrarøde sauna kan dulme ryg og ledsmerter.

Har du brug for at løsne musklerne med en massage eller rense ud med en ansigtsbehandling, står der uddannede behandlere klar til at imødekomme ethvert behov.

Du kan vælge mellem alt fra hot stone massage til body scrub, og efter behandlingen kan du anbringe dig på varmebrikse med udkig ud over vesterhavet.

Rigt dyreliv og skøn natur

Blåvand har et rigt fugle- og dyreliv, som er en fantastisk oplevelse.

Fra fyrtårnet i 39 meters højde kan man få en storslået udsigt over Horns Rev. De store skovområder indbyder til flotte vandre- og cykelture.

Blåvand er desuden kendt for sin børnevenlige strand, hvor bølgerne er rolige og vandet lavt. Det skyldes en naturlig lagune dannet af Horns Rev, der strækker sig 40 kilometer ud fra kysten.

Gennem sommeren arrangeres der guidede vandreture langs vandet med mulighed for at se sæler og gå direkte på havbunden ud til den lille Ø Langli.