PRESSE: Campingpatrujlen med Anne-Vibeke, Martin og Ketil turnerer de danske campingpladser igen i 2013

Hvorfor camping?

Camping er stadig danskernes foretrukne ferieform her hjemme og med over 140.000 indregistrerede campingvogne, er der nok af patruljeopgaver, der venter værterne på de fire danske campingpladser.

Der bliver tale om voksenprogrammer, der også skal sendes Tv-stationen dk4, hvor Anne-Vibekes mange rejseprogrammer også vises.

Værterne tager pulsen på den danske sommer og campingstemningen lige nu.

Martin og Ketil er i forvejen kendt fra. bl.a. Naturpatruljen, så alliancen med Anne-Vibeke, der har camperet i mere end 80 lande, er helt oplagt.

- Turen rundt i Danmark sidste år gik over alt forventning og stemningen på pladserne er hel unik. Hvis man ikke har prøvet camping før, vil man blive meget overrasket. Og så er danskerne utrolig gode til at hygge sig, siger Martin og Ketil fra Campingpatruljen.

Underholdning undervejs

På campingpladserne vil der om aften være underholdning af Anne-Vibeke, Martin og Ketil for pladsens gæster.

I løbet af de fire Tv-programmer camperer de tre værter i alt fra et lille telt til en stor luksuriøs autocamper. Der vil være fokus på både Caravelair, Outwell, Isabella og en dansk verdensnyhed.

- Der er så meget at fortælle fra de danske campingpladser, der er blandt Europas bedste. De ligge skønt ved havet, søerne, skovene og i det hele taget omgivet af skøn natur, hvor man kan trække stikket helt ud. Noget vi har mere brug for end nogen sinde før, fordi vi lever i et alt for højt tempo. Børnene mærker med det samme, når mor og far slapper af, siger Anne-Vibeke, der selv camperer med sine egne to børn året rundt.

Undervejs vil der også være en del sjove overraskelser og tips til nye og anderledes måder at campere på. Der filmes i juli måned og man kan deltage i optagelserne og ses underholdningen her:

Bogense Strand Camping: 14.-15.7. SHOW 14.7. kl. 19.00
Jambo Feriepark: 19.-20.7. SHOW 19.7. kl. 19.00
Hvidbjerg Strand Feriepark: 21.-22.7. SHOW kl. 19.00
Løgismoses Strand Camping: 26.-27.7. SHOW kl. 19.00

Følg med i Campingpatruljen på annevibekerejser.dk