Skiveren Camping - Børnene er i centrum

Skiveren Camping ligger umådelig flot

Skiveren Camping ligger umådelig flot i de yderste klitrækker ved Vesterhavet. Den rå naturs skønhed kommer både til udtryk på herlige sommerdage, hvor havet er badevenligt, men også når leg og solbadning på stranden ingen ende vil tage. Anderledes er det på dage med blæsevejr, men den kreative campist kan sagtens få noget godt ud af vinden enten ved at sætte drager op eller windsurfe.

Bliver vejret rigtig dårligt er der lagt op til indendørs aktiviteter.

Mange aktiviteter på pladsen

Vi kigger først og fremmest på om der er aktiviteter for børnene. Legepladser er i dag en selvfølge på danske campingpladser, men hvad er der så mere? På TopCamp Skiveren Camping er liste af både indendørs og udendørs aktiviteter utrolig lang og mange af aktiviteterne er delt op efter aldersgrupper, så børnene får meget ud af at være med. For de helt små er der bl.a. ansigtsmaling, minigolf, hoppepude, børnebassin.

For de lidt større er der gocart, boldbane, cykeludlejning, dragebygning, tennis og meget mere. Aktivitetsmedarbejderne hjælper både store og små børn i de forskellige lege, så de er i trygge hænder. Mange af fællesaktiviteterne er i øvrigt også en fremragende måde for børnene at møde nye venner på.

Så skal der bades…

Mange forældre kan sikkert nikke genkendende til en vis form for diskussion, når børnene om aftens skal have vaske dages aktiviteter af kroppen. Vores børn ligner ofte nogle der ikke har været i bad i flere dage, men man er omvendt ikke i tvivl om, at de har haft en god dag med leg op til begge øre – om jeg så må sige. Hvis vi kunne bygge et badeværelse hjemme, som den vi fandt her på campingpladsen, tror jeg kampene ville slutte. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Skiverens børnebadeværelser er noget ud over det sædvanlige. Temaet er havet og miljøet ved vandet. Der er bl.a. store og små brusekabiner og toiletter. God plads ved puslebordet og separat babybad. Alt sammen med en lille legeplads i midten, så det ene barn kan aktiveres, mens det andet bades. Det kan tage timer at bade, men det er hyggeligt og en del af ferieoplevelsen.

Fire stjerner

TopCamp Skiveren Camping ligger et godt stykke fra alfarvej, hvilket især vil tiltale dem, der som os vil være tæt på naturen og væk fra støj og trafik. Vesterhavet, Tannis Bugt på den ene side og Tversted Plantage på den anden. Nærheden til både Skagen, Frederikshavn og Hirtshals gør dog, at endagsudflugter også er oplagt. For voksne er der i øvrigt er udmærket wellness center med mange forskellige tilbud på selve pladsen. Med andre ord er der noget for alle i familien og nok til mindst en uges ferie.

Campingpladsens fire stjerner står altså for en flot palette af både natur, aktiviteter og faciliteter. I øvrigt var der ikke en finger at sætte på rengøringen, mens vi besøgte pladsen. Vores besøg var uanmeldt. TopCamps slogan er: Danmarks bedste campingpladser – bare spørg dine børn. Der er nok noget om snakken…

Information

På www.skiveren.dk er campingpladsen meget godt beskrevet. Du har også mulighed for at se et videoklip, der giver et indtryk af hele pladsen.

Hytter kan leges, hvis du ikke har egen vogn eller eget telt.
I højsæsonen kan det anbefales at bestille plads før ankomst. På hjemmesiden er der mulighed for online booking.