Campingferie ved Leogoland - en ikke så klodset ferie

Legoland lukker dørene i slutningen af oktober, men Billund er så meget mere og campingpladsen er et godt udgangspunkt for oplevelser i hele området. Efter en forrygende sæson fortsætter campingpladsen med at være både åben og aktiv hele vinteren uanset om du vil bo i en af hytterne, i egen campingvogn eller autocamper.

Camping for alle

LEGOLAND Holiday Village er en trestjernet campingpladssom ligger i gå afstand fra selve hovedindgangen til Legoland, hvor man sagtens kan få flere dage til at gå. På selve campingpladsen er der også aktiviteter, men i en anden boldgade end i parken. Og det er med fuldt overlæg.

- Vi har valgt at satse på en anden form for aktiviteter til børnefamilierne på selve pladsen, fordi vi oplever, at de kommer hjem fra store indtryk i løbet af dagen, så det er perfekt, at der her på pladsen er en anden form for tilbud. Noget hvor de kan lege, men på en mere afslappet måde, fortæller Sussie Lund-Jensen, der er lejrchef på LEGOLAND Holiday Village

Rolige aktiviteter

Der er bl.a. anlagt sø, der er af sikkerhedsmæssige årsager er indhegnet, fordi der er så mange børn på pladsen og forældrene skal kunne vide sig sikre. Men den skaber hygge og åbent rum. Ved siden af søen er der bygget en større naturlegeplads, hvor børnene udfordres i legen. Den har også en "ikke røre jorden" funktion. For de mindre børn er der kælezoo, hvor børnene kan kæle med små dyr som kaniner og geder. Alle disse aktiviteter er en stor kontrast til Legolands rutschebaner og karruseller.

Om vinteren

Om vinteren er Legoland lukket, men aktiviteterne, café og bistro er åben på campingpladsen. Inkluderet i prisen er også entréen i Billund Bad og Wellness, der har indendørs badeland og svømmehal med omfattende wellness.

Afstanden til både Vejle og Esbjerg er overkommelig, hvis man vil ud og shoppe, og ikke synes der er butikker nok i Billund by. Men giv det en chance – måske bliver du overrasket.