Femstjernet havudsigt på Bøjden Strand Feriepark

Mange gæster på campingpladsen

Vi besøger pladsen på en af årets fineste forårsdage. Der er allerede mange gæster på pladsen og man får en meget klar fornemmelse af, hvordan her også oser af god stemning om sommeren. På den årstid er pladsens egen strand med garanti fyldt med solbadende familier og børn, der leger i det stille vand. Og skulle stranden ikke være nok, kan man fornøje sig i det indendørs tropeland eller i den udendørs pool. På denne årstid, hvor det endnu er for koldt med udendørs, er det indendørs og opvarmede badeland at foretrække.

Gør op med fordomme

Bøjden Strand Feriepark er uden tvivl en af de danske campingpladser, der gør op med fordomme om camping. Campingvognene er store og velekviperede. Pladsens femstjernede hytter er topmoderne med alle de faciliteter man også finder i store sommerhuse. Den centrale servicebygning med bl.a. højteknologisk reception, der sikre hurtig ind- og udtjekning, har også supermarked med bl.a. eget bageri, cafe, restaurant, internetcafe og multi-legerum for både store og små børn. Den er på mange måder det pulserende hjerte for pladsens gæster og det er samlet et sted, så evt. støj ikke virker generende på pladsens gæster, der nyder udsigten fra deres fortelt.

Teltscampisters perle

Hvis du høre til en af dem, der ikke umiddelbart forbinder luksus med teltcamping, så bliver du klogere på denne campingplads. Netop på grund af de topmoderne faciliteter, som teltcampister ofte anvender i højere grad, kan man kombinere det hyggelige og primitive ved teltet med et ordentligt bad med varmt vand og varme i gulvet f.eks. i et af familiebaderummene. Er du til teltcamping og f.eks. kajak er pladsen et ideelt udgangspunkt, fordi man kun har få meter til stranden og perfekt kajakvand. I løbet af sommeren er det også muligt at dykke.

Aktiviteter for store og små

I løbet af sæsonen er der aktiviteter for store og små. Selvfølgelig flest i højsæsonen. Børn kan lære om naturen og livet i vandet. Der er temadage, hvor pladsen arrangerer cirkus, aftener med hypnotisør, poolparty for børn og unge, grillhygge og meget mere. I pladsens restaurant afholdes der også temaaftener med f.eks. italiensk buffet, men man kan også vælge selv at grille sin mad på de opstillede grill på terrassen med udsigt over vandet. Hvis pladsens egne aktiviteter ikke slår til, ligger noget af det smukkeste Sydfyn lige uden for døren og Faaborg er kun 10 kilometer væk.

Læs mere om pladsen og området

Bøjden Strand Feriepark: www.bojden.dk
Faaborg by: www.faaborg.dk