Camping for børn: Cowboy for en dag på Hvidbjerg Strand Feriepark

Det vilde vest

Du kan komme med din egen autocamper, campingvogn, teltvogn eller sætte teltet op og så stadig deltage i de mange aktiviteter på pladsen, men du kan også gå hele vejen og flytte ind i en af de veludstyrede cowboy-hytter på pladsen.

Hver i sær er indrettet, så man ikke er i tvivl om, at temaet er "det vilde vest".

Uanset om du bor i egen vogn eller i lejet hytte er alle aktiviteterne på pladsen tæt på og det betyder, at børnene altid er lige i nærheden og har let ved at komme hjem.

Det betyder også, at forældre kan føle sig trygge, mens børnene er ude på sjov.

Autentisk western by

Western byen ligger i nærheden af stranden og denne placering får den til at se endnu mere autentisk ud, fordi der er sand overalt. De rustikke træhuse falder også godt i spænd med marehalm, sand og den blå himmel.

Det eneste som falder lidt uden for er mågeskrigene…

Andre aktiviteter

Western byen har mange aktiviteter, hvor langt de fleste er inkluderet i overnatningsprisen. Andre tilbydes mod et mindre materialegebyr. Der er aktiviteter for både helt små børn og større børn, der kræver lidt mere udfordring og der er så mange af slagsen, at en dag ikke er nok.

Ansigtsmaling, snobrødsbagning og skydning – her kan alle være med, men børnene kan også lave deres egne poncho, fjerdragt, kniv eller tomahavk. En del af området er overdækket og det er en fordel, når det danske sommervejr driller.