Presse: Børns Vilkår på Sannes Familiecamping

Masser af is, kreativ leg og ansigtsmaling til både store og små

Isabella Kids Camp var velbesøgt at folk i alle aldre. Kombinationen af gratis is, masser af leg og ansigtsmaling til både store og små gjorde, at campingpladsen blev støvsuget for børn. Samtlige legepladser og poolen forblev tomme, mens campen havde åben. Ikke engang et par byger kunne "skræmme" folk bort - måske fordi Peter Myginds soldans gjorde sit til at folk hyggede sig.

Der blev igen malet masser af fantasifulde ansigter og kreeret tegninger og smykker. I det hele taget tre timers hygge og leg for børnene.

En snak med Peter Mygind - Nikolaj, Andreas, Scorekaj etc.

Peter Mygind, der er ambassadør for Børns Vilkår, var med i Isabella Kids Camp og fik en snak med børn, unge, forældre og bedsteforældre. Han huskes for mange forskellige film- og tv-roller og de herlige små fik ofte rollenavnene blandet med Peters rigtige navn.

Der blev talt om meget. Lige fra Peter Myginds arbejde indenfor Børns Vilkår til hvor mange is man kan spise på en dag. Peter satte også sin autograf på det store maleri, der blev solgt til fordel for Børns Vilkår.

Peter var med sin tilstedeværelse med til at gøre dagen endnu bedre og mange fik et lidt mere specielt feriebillede med hjem fra Bornholm.

Deltagelse i tv-programmet

Anne-Vibeke Isaksen filmede i løbet af dagen endnu et tv-program i miniserien "Ferie på Børns Vilkår", der sendes på dk4 i august og september måned. Se sendetiderne under "TV".

Her deltog Peter Mygind naturligvis også for at fortælle om sit engagement i Børns Vilkår.

Super flot billede

I løbet af eftermiddagen malede børnene deres helt eget billede af sommerferie. Billedet, der rummede herlige detaljer, autografer og skønne billeder blev solgt til Sannes Familiecamping for 1.500,-, der går ubeskåret til Børns Vilkår.

Isabella Kids Camp - regn ingen hindring

Isabella Kids Camp er bygget op af et helt specielt Penta telt, som mange ikke helt kunne genkende fra Isabellas sortiment.

Forteltet er hellere ikke sat i produktion, men anvendes til helt specielle lejligheder. Første gang på denne tur rundt i Danmark. Vi har været utrolig heldige med vejret, men da regnen mod forventning kom til solskinsøen, stod teltet sin prøve og bestod. Penta og solsejl skabte plads til alle dem, der havde glemt paraplyer.

Tak til alle

Et team på otte mand har været med på turen rundt i Danmark. Tak til familie og venner, der har bakket op omkring turen. Uden jer havde vi ikke klaret den og børnene havde ikke fået en ektra gratis ferieoplevelse.

Tak til Mariager Camping, Grønninghoved Camping, Ristinge Camping og Sannes Familiecamping for at tage så godt i mod os og stille pladser til rådighed.

Tak til importørerne fra Bürstner, Caravelair, Dethelffs og Adria - for sammen med de fire campingpladser, at have sponsoreret otte ugers campingferie til familier fra hele Danmark.

Tak til Isabella, DCT, Camping, Camp Forever og CADAC for alt udstyret til campingvognene.

Tak til KG Camping, Top Camping, Nibe Caravan og Tarup Campingcenter for levering og klargøring af campingvogne.

Tak til Børns Vilkår for et suverænt godt samarbejde.