Presse: Børns Vilkår på Mariager Camping

Isabella Kids Camp åbner

Børns Vilkår åbnede dørene for Isabella Kids Camp, der dannede ramme om masser af campingaktiviteter i en god sags tjenste.

Børn i alle aldre var i centrum og i campen var det muligt at tegne, male, klippe, klistre, lave smykker, lave perleplader, få malet ansigt og meget mere. Selv om det var varmt og stranden kaldte, valgte mange alligevel at kigge forbi.
Over 200 gratis is blev delt ud til de fremmødte og de gjorde godt i sommervarmen.

I løbet af dagen har Anne-Vibeke Isaksen filmet et tv program, som du kan se på dk4 i august/september måned. Find sendetiderne under "TV".

Stor børnetegning ejes nu af Mariager Camping

I løbet af eftermiddagen kunne børnene sætte deres eget præg på det store billede, som endte i hænderne hos Kenneth og Anni, der købte billedet for 1500,-. Beløbet går ubeskåret til Børns Vilkår.

Besøg fra København

Direktør Dorthe Lysggard (tv) og Marie Skovgaard havde taget den lange rejse fra hovedstaden til Mariager Camping for at deltage i aktiviteterne og tv-optagelserne.

Behovet for at arbejde for bedre vilkår for alle børn i Danmark er stærkt stigende.
Børn på camping har det godt - det vidnede dagen i dag om, og mange ivrige børn ville gerne fortælle om deres ferie.

Glæd dig til Tv-programmet fra Mariager Camping

Glæd dig til Tv-programmet, hvor vi også møder de to familier, der var så heldige at vinde en uges ferie på Mariager Camping i en færdig opstillet Caravelair campingvogn med Isabella fortelt, Bolon campingtæppe, compelt udstyret med Camp For Ever og Cadac grill. Intet manglede og vejret har været helt i top.

Læs mere om deres ferier senere.