Tv: Anne-Vibeke Rejser – Camping for første gang 2/4 – Teltvognsferie

Camping er for alle, men skal man vælge telt, teltvogn, campingvogn eller autocamper? Anne-Vibeke Isaksen, der er kendt fra DK4 serien "Anne-Vibeke Rejser", følger nu fire forskellige familier, der vælger hver deres form for camping.

Familien Skov, der består af far Danny, mor Gitte, storesøster Isabella på seks år og lillebror Luca på to år, er fra Roskilde egnen. Familien ønsker lidt mere komfort end i et almindeligt telt, men uden at de mister teltfornemmelsen. Valget falder på en teltvogn.

Anne-Vibeke følger dem først på messe, hvor de finder en masse inspiration og får set nærmere på de forskellige teltvogne, der findes i Danmark. Hos Slagelse Camping & Fritid finder de den teltvogn de drømmer om.

Den allerførste tur går til Vesterlyng Camping på Vestsjælland. Familien skal nu lære deres nye vogn at kende samtidigt med, at børnene skal finde sig tilpas i den nye feriebolig.

På www.annevibekerejser.dk har Anne-Vibeke samlet en masse gode tips til din første teltvognstur.

Sendetider

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Camping for første gang 2/4 - Teltvognsferie - sendes første gang den 15.12 kl. 22.30.