Tv: Anne-Vibeke Rejser – Camping for første gang 3/4 – Campingvognsferie

Camping er for alle, men skal man vælge telt, teltvogn, campingvogn eller autocamper? Anne-Vibeke Isaksen, der er kendt fra DK4 serien "Anne-Vibeke Rejser", følger nu fire forskellige familier, der vælger hver deres form for camping.

Familien Ibsen, der består af far Lars, mor Anna Marie, storesøster Louise på 10 år og lillebror Christian på otte år, er fra Greve. Familien har tidligere været på campingtur til Italien i luksustelt og mobilhome, men ønsker nu at eje deres egen campingvogn, så de kan komme endnu mere på tur om sommeren.

Anne-Vibeke følger dem først på messe, hvor de finder en masse inspiration og får set nærmere på de mange forskellige campingvogne, der findes på markedet. Hos Lisbeths Campingcenter i Jylland finder de den rigtige model og noget af det udstyr, som skal med på den første tur.

Den allerførste tur går til FDM Hegedal Camping på Djursland, hvor de virkelig for smag for campinglivets glæder, fordi de får anvist en af Danmarks smukkeste pladser og sommeren viser sig fra sin bedste side.

På www.annevibekerejser.dk har Anne-Vibeke samlet en masse gode tips til din første campingvognstur.

Sendetider

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Camping for første gang 3/4 - Campingvognsferie - sendes første gang den 5/1-09 kl. 22.30.