Presse: Anne-Vibeke Rejser - 3 piger på tur

Turen er en af tre ture som køres i Danmark, Norge og Sverige. "Vi forsøger at gengive det hyggelige campingliv samtidig med at vi kigger på bl.a. egnsretter fra de tre områder/lande vi kører i. Vi har også valgt at campere på tre forskellige måder for at vise de mange muligheder med camping. På den måde kommer vi godt omkring. Der har selvfølgelig også været tid til at drille hinanden med skandinaviske forskelligheder", fortæller danske Anne-Vibeke Isaksen, der sammen med sin mand Rasmus Schønning, som har filmet programmerne, har produceret TV med camping i mere end 6 år.

Susanne Barthold er den svenske del af trioen og har camperet siden hun var lille. Hun har camping inde på livet hver dag. "Vi har det for det første rigtig sjovt, når vi er sammen, men så har det også været en stor oplevelse at rejse rundt i det nordjyske. Vi har boet på utrolig fine campingpladser og spist rigtig god mad. Men det bedste har nok været mødet med danskerne. Vi har flere aftener siddet sammen med andre campister og hygget foran vognene eller i forteltet. Det har været det bedste. På camping mødes alle aldre. Mathias, Anne-Vibeke og Rasmus´ søn på 2 måneder, er holdets yngste, men har klaret det flot", fortæller Susanne.

Anne Elise Tunstad er nordmand og en travl dame. Hun har tidligere produceret børneTV på NRK og sidder nu i flyet på vej til meget meget primitiv camping. Hun skal nemlig deltage i årets norske udgave af Robinson Ekspedition. "Jeg har nydt alt det gode mad vi har spist. Ja, jeg fristes næsten til at sige, at det har været en form for opfodring før Ekspeditionen, men det er helt ok. Jeg skal nok få brugt for de ekstra kalorier. Og dansk mad er bare godt", griner Anne Elise.

De næste to programmer filmes i løbet af sommeren i Norge og Sverige.

Programmerne produceres af www.Rejsejournalisten.dk
Sendetiderne bringer vi senere her på portalen.