3406 ferieglade børn på charterferie med Suncharter

I 2015 lød dette tal på 2101 børn.

Højsæsonen er efterhånden rundet af hos de danske rejseselskaber, og skolebørnene er atter tilbage på skolebænken rundt om i klasselokalerne. Men inden børnene nåede så langt, nød flere af dem sommeren med sand mellem tæerne på de sydlige breddegrader. I skolernes sommerferie, nærmere betegnet uge 25--32, sendte SunCharter nemlig hele 3406 børn af sted på charterferie. I 2015 lød dette tal på 2101 børn.

Vi er superglade for det flotte resultat for højsæsonen 2016. Hos SunCharter ønsker vi nemlig at sikre både store og små den dejligste charterferie. Og væksten i antallet af rejsende børn, giver os et praj om, at børnefamilier i stigende grad tager SunCharter til sig som hele familiens rejseselskab, udtaler administrerende direktør i SunCharter, Søren Kjellerup.

I højsæsonen har SunCharter da også gjort meget ud af at byde børnefamilierne godt velkommen. Eksempelvis har sommerprogrammet budt på et stort udvalg af børnevenlige ressorts med mange faciliteter, der imødekommer behovene hos børnefamilierne. SunCharter har også denne sommer rullet deres børneklub ud på samtlige destinationer.

Formålet med SunCharters børneklub

Formålet med SunCharters børneklub er at sikre en fantastisk ferie for både børnene og deres forældre. I børneklubben har børnene mulighed for at udfolde sig, få nye, danske legekammerater på ferien og masser af sjove og lærerige oplevelser, der gør ferien indholdsrig på børnenes præmisser.

Børneklubben giver samtidig forældrene et frirum til at få lidt voksentid sammen, fortæller vicedirektør i SunCharter, Carsten Terp Hansen. En gæstetilfredshedsundersøgelse for højsæsonen 2016 taler da også sit tydelige sprog: Noget gør SunCharter rigtigt for både store og små. Når gæsterne bedes vurdere deres ferie, svarer over 99 procent nemlig, at de er tilfredse med SunCharter som rejseselskab. Måske er det også den flotte gæstetilfredshed, der giver sig til udtryk, når man skuer frem mod de næste skoleferier.

Efterårsferien er næsten udsolgt hos SunCharter, og der opleves allerede stor efterspørgsel på vinterens rejser. Hos SunCharter tror man, at det hænger nøje sammen med selskabets stålsatte ambition at lytte til gæsterne.